Alumnes CFGS TÈCNIQUES D’ ACTUACIÓ TEATRAL de l’ Institut Antoni de Martí i Franquès ballen a una Jornada de Dansa

El passat divendres 8 de març,  l'Associació Foment per la Dansa va organitzar la jornada Flash Back, un esdeveniment que va reunir ballarins de Dansa Urbana i Contemporanea. La jornada va comptar amb la col·laboració d’ “Alumnes del CFGS en tècniques d'actuació teatral de l’ Institut Antoni de Martí i Franquès” conjuntament amb alumnes de L’ Estudi de dansa “Art i Flamenc”.


El lideratge coreogràfic va anar a càrrec de Meritxell Puvill, docent als dos centres, que va fusionar el talent dels dos grups per crear dues coreografies úniques: una que fusionava Dansa Urbana amb Flamenc i una altra de Dansa Contemporània i Creativa.


La primera peça, plena d'energia i de passió, va fusionar moviments tradicionals del flamenc amb la fluïdesa i el ritme de la dansa urbana. La segona peça, més introspectiva i experimental, va explorar la relació entre el cos, l’ espai i el sentiment a través de la dansa contemporània, acabant amb la tornada de la peça musical “a capella” que donà un toc diferenciador a les altres peces que es presentaren.


La Fusió va ser un èxit rotund, els alumnes van tenir l'oportunitat d'aprendre els uns dels altres explorant nous estils de dansa. El públic, per part seva, va gaudir d’ unes coreografies úniques vibrant amb els diferents estils de dansa i l’ emoció que transmetien les ballarines.


La dansa pot unir persones de diferents orígens i experiències. La col·laboració entre els dos  grups va demostrar que la dansa és un llenguatge universal que pot trencar barreres i crear noves connexions.


Us deixem els enllaços dels vídeos i us convidem a que us poseu en contacte amb l’ equip del CFGS en Tècniques d’ actuació Teatral de Institut Antoni de Martí i Franquès si esteu pensant en dedicar-vos a les arts escèniques !!!


MALAMENTE ⬇️


https://youtu.be/a2QwRtRDnSc?si=g1KCqfSGYEvHeKxE


PARAULES D’ AMOR ⬇️


https://youtu.be/9mst5iktMYs?si=wx8maOod-C2_eLCP





Comentaris