Proves d’ accés Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació teatral IAMF 7 de setembre de 2023


Per què fer les proves d’accés al Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació teatral de l'Institut d’Antoni Martí i Franquès?






La interpretació és una forma d’art que permet als alumnes expressar-se i desenvolupar la seva creativitat. És una excel·lent manera de desenvolupar habilitats de comunicació, confiança i lideratge. També pot ser una gran manera de fer amics, divertir-se i apendre de primera mà amb professionals en actiu amb una àmplia experiència dins del sector.


El principal Objectiu del Cicle és formar a alumnes per iniciar-se al món laboral, on diferents disciplines es desenvolupen en un treball conjunt:


  • Desenvolupament d’habilitats de comunicació: La interpretació requereix que els alumnes parlin en públic, cosa que pot ajudar a desenvolupar les seves habilitats de comunicació.


  • Desenvolupament d’habilitats en coneixement del propi cos amb disciplines explícites de Gest i Dansa: La interpretació requereix que els alumnes coneguin el seu cos per poder tenir un rendiment i coneixement real del moviment i puguin aplicar-ho a escena. L'aprenentage de les bases de dansa i gest és una gran eina que segur que aplicaran a la resta de matèries proposades.


  • Desenvolupament d’habilitats en coneixements literaris, anàlisis de textos, entre  d’altres: La interpretació requereix que els alumnes tinguin coneixement en anàlisis de textos, desenvolupament de crítiques d’obres, etc. pautes bàsiques que adquiriran en  aquestes matèries.


  • Augment de la confiança: La interpretació pot ajudar els alumnes a augmentar la confiança. Amb les diferents matèries descobreixen les eienes que tenen per enfrontar-se al públic i, poc a poc, créixer en autoconeixement i seguretat.


  • Desenvolupament d’habilitats de lideratge: La interpretació pot ajudar els alumnes a desenvolupar habilitats de lideratge. En les pràctiques en grup, molts cops, han de dirigir altres intèrprets a l'escenari. Això pot ajudar als alumnes a aprendre com motivar els altres i treballar en equip.


  • Fer amics: La interpretació pot ser una excel·lent manera de fer amics. Els alumnes es reuniran amb altres persones que comparteixen el seu interès en les Arts Escèniques i formaran amistats amb els intèrprets amb qui treballen als escenaris.


  • Diversió: La interpretació pot ser molt divertida. Una gran manera d’expressar-se i d'explicar històries.


Si cerques una forma de desenvolupar les teves habilitats d’interpretació, PROFESSIOANLITZAR-TE, desenvolupar habilitats de comunicació, confiança, i lideratge, llavors l’accés al Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació teatral de l'Institut d’Antoni Martí Franquès és una gran opció.





Considera rebre classes d'interpretació al cicle superior i prepara't per a les proves d'accés que seran el proper dia 7 de setembre 2023 a les 10h. Bases i Material de preparació: 


https://teatre-mf-tgn.blogspot.com/p/proves-dacces.html?m=1


Comentaris