QUATRE ALUMNES DE L'INSTITUT ANTONI DE MARTÍ I FRANQUÈS, APROVEN LES PROVES D’ACCÉS A L’INSTITUT DEL TEATRE DE BCNA

QUATRE ALUMNES DE L'INSTITUT ANTONI DE MARTÍ I FRANQUÈS, APROVEN LES PROVES D’ACCÉS A L’INSTITUT DEL TEATRE DE BARCELONA.

Quatre alumnes del nostre centre han aprovat les proves d'accés a l’Institut del Teatre: l’Avril Martínez (Especialitat Direcció), l’Evan Dedes (Especialitat Interpretació) del batxillerat escènic, la Mariel Doña (Especialitat Interpretació Físic / Visual) del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d'actuació teatral i la Marina Borràs (Especialitat Pedagogia de la Dansa)



La Mariel Doña neix de la “primera fornada” del cicle formatiu: únic al territori, pioner en un institut públic i avalat pels docents professionals que hi ha al darrere amb una àmplia formació i trajectòria dins les arts escèniques.



L’equip docent del cicle formatiu, del batxillerat escènic, conjuntament amb la direcció i docents del centre, els volem donar l'enhorabona i desitjar-los que tinguin un futur ple d'èxits.

Els tres alumnes acceptats a l’ especialitat d’ interpretació són apassionats del teatre i han estat treballant intensament per preparar-se per a les proves. Prèviament, han estat actuant en produccions teatrals locals, han rebut classes d'actuació i cant i han participat en tallers durant els darrers anys. La Marina Borràs és una apassionada de la Dansa que ha treballat intensament en diferents escoles i vol encara aprofundir més en el seus coneixements.

Han vingut a visitar-nos i estan emocionats per començar la seva formació a l'Institut del Teatre. Saben que serà un desafiament, però estan segurs que estan preparats per fer- ho bé, per aprendre encara més i per nodrir-se dels docents que es trobaran en aquesta nova trajectòria.

L'Institut del Teatre és una de les escoles de teatre més prestigioses del país. Ofereix un programa de quatre anys que prepara els estudiants per a carreres d'èxit en teatre, cinema, televisió i dansa. L'escola té un historial impressionant de produir actors, actrius, ballarins i ballarines de renom i els graduats han aparegut en algunes de les produccions de teatre, cinema i dansa més populars del nostre país.

El nostre Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d'actuació Teatral, encara amb matrícula oberta, és una gran oportunitat per a tots els alumnes que vulguin professionalitzar-se, ja que dona les eines necessàries per cobrir els coneixements bàsics per iniciar-se al món escènic i un gran impàs per després fer les proves d’accés a l'Institut del Teatre.

L'èxit de l’entrada d'aquests alumnes és un testimoniatge del seu talent, dedicació i la bona feina que es fa al nostre institut. Esperem veure'ls tenir èxit a les seves carreres!

Comentaris